Λέω ότι Ο κόσμος που κατοικούμε είναι μια προσομοίωση Δεν είναι ένα ιδιαίτερα νέο θάρρος. Η ιδέα έχει κυκλοφορήσει στα πιο τρελά όνειρα και, ειδικά, στα επιχειρήματα της επιστημονικής φαντασίας, τόσο στη λογοτεχνία όσο και στις οθόνες. Με τον δικό του τρόπο, Μήτρα Είναι το παράδειγμα αυτού του οράματος. Τώρα, ένας ερευνητής παίρνει μια τέτοια υπόθεση στον ακαδημαϊκό τομέα και αξιοποιεί ως πιθανότητα να ξεπεράσει τη φαντασία.
Διαβάζω επίσης: Πριν από το Chatgpt: Η ιστορία της γεννήτριας εγγράφων που εξαπάτησε την επιστημονική κοινότητα πριν από 20 χρόνια
Σύμφωνα με Melvin VopsonΦυσικός στο Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ, στην Αγγλία, Το σύμπαν είναι προσομοίωση υπολογιστή Και η σοβαρότητα του πλανήτη μας είναι ένα δείγμα αυτού.
Ζούμε σε προσομοίωση;
“Αποδεικνύουμε ότι η βαρυτική έλξη εκδηλώνεται ως απαίτηση να μειωθεί η εντροπία των πληροφοριών σχετικά με τα αντικείμενα υλικών στο διάστημα. Αυτό είναι ένα άλλο παράδειγμα συμπίεσης δεδομένων και Υπολογιστική βελτιστοποίηση στο σύμπαν μαςπου υποστηρίζει την πιθανότητα ότι είναι προσομοιωμένη ή υπολογιστική “, λέει η ομάδα με επικεφαλής τον Vopopson σε άρθρο που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο περιοδικό Το AIP προχωρά.
Στο Creole, ο φυσικός του βρετανικού πανεπιστημίου υποστηρίζει ότι, με τη δύναμη έλξης του, η βαρύτητα διατάζει τη διασπορά του σύμπαντος με στόχο την επίτευξη καλής χρήσης των πόρων, παρόμοια με τον τρόπο λειτουργίας των συσκευών υπολογιστών. «Οι υπολογιστές προσπαθούν να εξοικονομήσουν χώρο και να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά. Το σύμπαν θα έκανε το ίδιο“, Παρατηρεί ο ερευνητής.
Τούτου λεχθέντος, είναι κατανοητό ότι ένας πλανήτης Γη χωρίς βαρύτητα θα ήταν πιο χαοτική, με τα στοιχεία της σε διασπορά. Εάν πίσω από εμάς μια προσομοίωση υπολογιστών λειτουργούσε πραγματικά, θα καθορίζει περισσότερους πόρους και ισχύ. Οθεν, Η βαρυτική δύναμη θα ήταν, σύμφωνα με τον Vopson, ένα είδος λογισμικού σχεδιασμένο έτσι ώστε όλα αυτά Λειτουργία λίγο καλύτερα από ένα πιο πτητικό περιβάλλον.
Ο κόσμος, μια προσομοίωση υπολογιστή: η ιδέα είναι καθαρά κερδοσκοπική
Ακολουθώντας την ανασκόπηση του ΕνσύρματοςΗ πρόταση του Vopson είναι, προς το παρόν, καθαρή κερδοσκοπία Και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να το υποστηρίζουν. Αυστηρά μιλώντας, ο τίτλος του Χαρτί Είναι ερωτηρία: Είναι η βαρύτητα αποδεικτικά στοιχεία ενός υπολογιστικού κόσμου;
Για να υποστηρίξει την ιδέα του, ο ερευνητής υποθέτει αυτό που ονομάζει “δεύτερο νόμο της Infodynamics”. Συνοπτικά, καθορίζει ότι τα κράτη σε ένα σύστημα τείνουν περισσότερο να εξισορροπούν από τη διασπορά. Σε αυτό το πλαίσιο, Σε μια υπολογιστική υποδομή που θα διατηρούσε το σύμπαν, η βαρύτητα θα χρησιμεύσει για τα πιο ατασθαλία και πτητικά αντικείμενα για να είναι μεγαλύτερα και πιο εύκολο στη διαδικασία.
Διαβάζω επίσης: Olo, το νέο χρώμα που παράγει τόσο ενθουσιασμό όσο και σκεπτικισμό
«Είναι ένα Νέος τρόπος κατανόησης της βαρύτητας“, Σημειώστε τον ειδικό.” Όχι μόνο ως έλξη, αλλά ως κάτι που συμβαίνει ενώ το σύμπαν προσπαθεί να παραμείνει οργανωμένο “, προσθέτει.
Η υπόθεση του Vopopson βασίζεται στην ιδέα ότι οι πληροφορίες έχουν μάζα
Είναι αυτονόητο ότι στην προαναφερθείσα δουλειά Δεν είναι σίγουρο ότι το σύμπαν είναι προσομοίωση. Αντ ‘αυτού, προτείνεται μια υπόθεση με την υποβολή του βασικού ρόλου της βαρύτητας για να φανταστεί κανείς αυτή τη δυνατότητα. “Η μελλοντική έρευνα θα πρέπει να επικεντρωθεί στην τελειοποίηση αυτού του πλαισίου, στη διερεύνηση της δυνατότητας εφαρμογής τους σε σχετικιστικά και κβαντικά βαρυτικά πλαίσια και στη διερεύνηση πιθανών πειραματικών επικυρώσεων”, υποδεικνύεται στη μελέτη.

Τα αξιολόγια Vopopson είναι ελκυστικά, ειδικά για πιο περίεργα μυαλά Αυτό συνεντεύξεις διαφορετικές πραγματικότητες στις προφανείς. Λέω ότι Το σύμπαν τρέχει σαν να ήταν ένα μεγάλο λειτουργικό σύστημα -Αν ήταν, μπορεί κανείς να μας αποσυνδέσει, όπως Μήτρα; – Είναι μια ιδέα που υποστηρίζει επίσης την αρχή ότι οι πληροφορίες έχουν μάζα.
Από αυτή την άποψη, Ο Vopson υποστηρίζει ότι τα δεδομένα αποθηκεύονται στα σωματίδια, με ιδιότητες και συντεταγμένες, σαν να ήταν εικονοστοιχεία σε ένα βιντεοπαιχνίδι. Έτσι, κάθε μονάδα μπορεί να συμμετάσχει σε άλλη για να δημιουργήσει μεγαλύτερες δομές. “Η διαδικασία είναι πανομοιότυπη με τον τρόπο ΒιντεοπαιχνίδιΜια εφαρμογή εικονικής πραγματικότητας ή άλλη προηγμένη προσομοίωση “, κλείνει ο ερευνητής.
Διαβάζω επίσης: Μπορούμε να ταξιδέψουμε εγκαίρως; Αργεντινές αστροφυσικοί σχεδίασαν ένα μοντέλο που επιβεβαιώνει μια θεωρία του Αϊνστάιν
Μετά τη δημοσίευση Φουτουρισμός, Οι έκτακτες δηλώσεις απαιτούν έκτακτα στοιχείαΕιδικά όταν πρόκειται για την τοποθέτηση των ποδιών της πραγματικότητας. Αυτό θα χρειαστεί αυτή η ιδέα του Vopson.